Kategorier

2012-08-08 - Holland

Idag kom vi fram till Holland! Äntligen kommer man till ett land där man faktiskt kan komunicera med folk!

Vad har hänt under de här 6 dagarna då? jo, efter Cuxhaven kom vi till Spiekeroog! det var nog det finste stället i Tyskland om jag ska vara ärlig. Jätte fin, idyllisk liten by med bara massor med mysiga caféer och söta affärer. Jag och pappa tyckte även det var spännande med tidvattnet där då vi låg i 0,5 m högt vatten, och vi är 2,10 m djup.




 Sedan tog vi en nattsegling till Borkum där vi tog lokalbussen till staden och gick runt lite och kollade i små souvenir butiker och åt lunch. Dagen efter regnade det och blåste för mycket för att kunna segla så vi hade en liten myskväll då vi bakade morotskaka, kollade på film och bara hade det allmänt mysigt.



Efter Borkum kom vi fram till Delfzijl, i Holland!! Vi har hunnit med att gå runt lite i den här staden och kollat runt, mamma blev överlycklig när hon hittade Lidle så där vi köpte lite mat och gjorde lite tacos med det vi hittade, super gott! Jag hittade även ett riktigt kap idag, vad tycks?



2 kommentarer:

  1. Fiina skor ;-).

    Kram
    Victoria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Råkade skriva i fam. blogg, men det var ju till dig jag skulle skriva, men det får nu bli till er båda/alla.
      Hej igen, kära du! Tack för både frågor och svar. Skönt att höra att ni fortf. är på gott humör och inte saknar Sv. allför mycket. Du skriver så "målande" att man själv känner att man hänger med på resan, kul! Vi skall snart åka förbi dina/era tidigare hemtrakter på Värmdö och häsla på vänner. Kl.16.00 idag håller vi tummarna för vårt handbollslag och hoppas på seger och GULD! Det är dom och Sv. värda. Kram och ha det gott och hälsa gänget! Ulrika L.

      Radera