Kategorier

2012-08-20 - Amsterdam

Den 18e och 19e var vi i Ijmuiden fick vi tipset av en kvinna att åka in till Amsterdam som bara låg en timme bort med bussen. Det hade vi igen aning och vi gjorde som kvinnan sa och åkte dit! Vi blev förälskade i staden på en gång. Alla fina små kanaler, vägar och gränder som påminner lite om Gamla stan i Sverige förutom att Amsterdams var lite finare och hade lite fler "shopping affärer". I alla fall så gick vi och kollade runt i olika affärer och satte oss på mysiga uteserveringar och bara kollade runt på den fina omgivningen.

Det kändes verkligen som att man var utomlands och nu börjar man även känna av lite klimatförändringar och det gillas väldigt mycket!





2 kommentarer:

  1. Fina bilder Linnea, kul att ni äntligen börjar få lite sol och värme;)
    Här känns det som höst då det är regnigt mörkt och 17 grader, så vi är inte ett dugg avundsjuka. Skolan började i måndags så nu har rutinerna börjat igen. Måste vara skänt och få ett break?

    Ha en super trevlig resa.

    Kram från familjen Gustafsson

    SvaraRadera
  2. Hej! Härligt att höra att klimatförändringarna går åt det soliga och varma hållet. Det gör det väl inte rikigt här, men med semester igen (för mig) är en "god bok" på balkongen och bara vara, inte helt fel. Och nästa vecka åker ju M och jag till Barcelona och där är klimatet soligt o varmt, så vi lär få njuta av sommaren igen. Skall bli toppen. Kul att ni tyckte om Amsterdam. Var där för några (21) år sedan, kanske dags att fräcsha upp upplevelserna igen för det var och är en vacker stad. Hälsa och må så gått! Kram Ulrika L.

    SvaraRadera