Kategorier

1:a advent

Glad 1:a advent!

Dagen började med en 1:a advents frukost som inte var något speciellt egentligen men vi tände lite ljus och hade det mysigt. Sedan åkte jag iväg själv och julhandlade lite. Kom hem med lite fint till nära och kära, nu är det bara några klappar som återstår. Sen blir det ju att handla lite sena julklappar när man är på semestern! Så härligt, kan knappt vänta!

Nyss njöt vi av en god middag med sill, potatis och jansons frestelse med kötbullar och prinskorvar - har inte ätit det sen förrförra julen så det var gött! Nu sitter jag och Daniel och spelar GTA V som han köpte idag, och vi har säkert suttit här nu i flera timmar, beroendeframkallande!



1 kommentar:

  1. Hej älsklingen!
    Så härligt att du har kommit igång med din blogg igen. Det låter supermysigt! Själva har vi satt upp lite julbelysning i båten och i dag har jag och Pim bakat pepparkaksdeg så någon dag ska vi baka pepparkakor. Jag hittade även glöggkryddor undangömt i skåpet så nu blir det gögg på båten också... Knäck och kola ska vi försöka oss på också. Annars är det svårt att hitta julstämningen här i värmen, men vi gör vårt bästa :-) längtar tills ni kommer, räknar dagar/veckor och hoppas ni hittar en resa som inte är allt för dyr.

    Pussar och kramar
    Mamma

    SvaraRadera